Wisconsin

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Wisconsin

Onroerend goed te koop in Wisconsin

In het noorden grenst het ook aan de staat Michigan, in het zuiden aan de staat Illinois, in het westen aan Iowa en Minnesota.

Wisconsin is een staat die ontspringt in het Midwesten van de Verenigde Staten en kijkt uit over twee grote meren: Michigan en de Superior. Het achterland wordt gekenmerkt door bossen en boerderijen. Milwaukee, de grootste stad, staat bekend om het Milwaukee Public Museum, met reconstructies van dorpen over de hele wereld, en het Harley-Davidson Museum, met de beroemde motorfietsen.

Er zijn minder woningen te koop vandaag in de onroerendgoedmarkt van Wisconsin en andere staten in de natie. Dit betekent dat potentiële kopers creatief moeten zijn als ze hun bod willen doen om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Naar verwachting zal de stad Milwaukee hetzelfde pad volgen als eind 2017, met meer kopers in het gebied dan verkopers in Wisconsin.

De daling in voorstedelijke woningen in Wisconsin had een aanzienlijke invloed op de onroerendgoedmarkt, omdat er in Wisconsin weinig eigendommen te koop waren.

Met huizenkopers die snel een beslissing moeten nemen om hun droomhuis te koop te kopen in Wisconsin, is het belangrijk dat zij het meest onderzoek doen dat mogelijk is om hun keuzes te beperken. Er zijn veel fantastische plekken om te wonen in de staat Wisconsin, en hier zijn er enkele om te overwegen als je van plan bent naar het gebied te verhuizen voor het zoeken naar onroerend goed te koop in Wisconsin.

De grootstedelijke gebieden van Milwaukee en Madison bieden talloze mogelijkheden voor entertainment en werkgelegenheid. In dit gebied vindt u beroemde bezienswaardigheden zoals het Milwaukee Museum of Art en het Madison Museum of Contemporary Art. Er is een kwalitatief onderwijssysteem in het gebied dat wordt geleid door de Universiteit van Wisconsin. Madison eigenschappen behoren tot de duurste in Wisconsin.

Madison is een absoluut onhandige stad, met 89% van de werkende bevolking. Alles bij elkaar is Madison een stad van professionals, verkopers en kantoren en dienstverleners.

Madison heeft een goede balans tussen het leven in een vrij grote stad en de interessante omleidingen en cultuur die het gevolg zijn van het hebben van een grote studentenpopulatie.

Madison is een etnisch zeer diverse stad. De meest gesproken taal in Madison is Engels. Andere belangrijke talen die hier worden gesproken zijn Spaans en Chinees.

West Milwaukee is een klein dorpje in de staat Wisconsin. Met een bevolking van 4.174 burgers en een enkele wijk, West-Milwaukee is de 157 grootste district in Wisconsin.

Over het algemeen is West-Milwaukee een dorp van professionals, dienstverleners en verkopers en kantoren.

West-Milwaukee is ook een dorp van kunstenaars, het heeft meer kunstenaars, ontwerpers en mensen die in de media werken dan 90% van de gemeenschappen in Amerika.

De onroerendgoedmarkt in Wisconsin was veelbelovend in januari.

Januari is meestal de langzaamste maand voor elke onroerendgoedmarkt. Echter, de verkopen van afgelopen januari stegen met bijna 7% in vergelijking met 2017. Het aantal verkopen dat in januari 2018 werd voltooid, overtrof het afgelopen jaar de 3%.

De stijging van de huizenprijzen en de grote vraag naar onroerend goed te koop in Wisconsin in het algemeen, gecombineerd met een aantrekkende economie en lagere hypotheekrente, hebben ertoe bijgedragen dat deze maand januari een van de meest succesvolle is die we in de afgelopen jaren hebben gezien.

Western Wisconsin omvat de steden Buffalo, La Crosse en St. Croix en heeft een stijging van de huizenverkopen tot 6,4% en een stijging van de verkoopprijzen met 8,3% gezien.

  •  
    Verhuizen naar Wisconsin. Expat en woon in Wisconsin

        Inmiddels heb je elkaar goed leren kennen. Wij bij Realigro hebben één doel: onze lezers de mogelijkheid geven om die grote stap te zetten die hun leven zou kunnen veranderen, op een radicale en positieve manier. Weet je, een huis kopen is nooit een eenvoudige aangelegenheid. Maar vanda ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Gelegen in een rustige wijk van Milwaukee! Deze eigenschap beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een 1,5 vrijstaande garage met Breezeway! G...
Cod. 3096

Verkoop Landbouwgrond, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

11,705,033.16EUR
Verkoop
Landbouwgrond

5000 m²
980 acres (500 ± Ha.) Van het grootste landbouwgrond
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Verkoop 1 Slaapkamer, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

141,435.82EUR
Verkoop
1 Slaapkamer

593 m²
Gegevens van accommodatie
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB